Ένα ακόμα βήμα ώστε Γιάννενα και Ισραήλ να έρθουν πιο κοντά γίνεται αυτές τις μέρες στο Δήμο Ιωαννιτών καθώς από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι κι αύριο φιλοξενείται, στο πλαίσιο των διεργασιών αδελφοποίησης με τη πόλη του Kiryat Ono, η επίσημη αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου, με επικεφαλής το Δήμαρχο του Kiryat Ono, κ. Israel Gal, συνοδεία μελών του δημοτικού τους συμβουλίου, αποτελούμενη από αντιδημάρχους, γενικούς γραμματείς και συμβούλους.

Το πρόγραμμά της φιλοξενίας της αντιπροσωπείας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης περιελάμβανε ενημερωτικές ξεναγήσεις στνη πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς και τη συμμετοχή τους σε παραδοσιακά μας έθιμα και εκδηλώσεις της περιοχής μας, λόγω των εορτών της Αποκριάς.

Την Τρίτη, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, ενώ ακολούθησαν διεργασίες – συναντήσεις πάνω σε θέματα και τομείς που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο Δήμων όπως Προγραμμάτων & Τεχνολογίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικών θεμάτων, Κινητικότητας, Τουρισμού, Πρωτογενούς Ανάπτυξης κ.α.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη γνωριμία της φιλοξενούμενης αντιπροσωπείας με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

“Εγκαινιάζουμε μια δυναμική σχέση η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει καρπούς και για τους δύο Δήμους”, σημείωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.