Περίοδο με πολλές απουσίες παικτών του διανύει ο ΑΟΚ Κέρκυρα. Οι απουσίες αυτές οφείλονται τόσο σε τιμωρίες όσο και σε τραυματισμούς.

Για τον αγώνα του Σαββάτου έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών ο Ντένις Επστάιν, αλλά γυρίζουν προσωρινά οι Σιόντης και Μπαλάφας που εξέτισαν τη μία από τις δύο δικές τους αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα προβλήματα τραυματισμών, με σημαντικότερο εκείνο του Τουράμ, που είναι από τις βασικές επιθετικές αιχμές των Κερκυραίων. Απόντες θα είναι επίσης οι Νούνες, Γκόμες και Ιωάννου.

Στο μεταξύ, η Κασσιόπη μπήκε στη λίστα όσων ομάδων έχουν παράπονα από τις διαιτησίες του Τσαμούρη και εξέδωσε ανακοίνωση: «ΚΥΡΙΟΙ της ΚΕΔ επειδή απομένουν 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στους διαιτητές που ορίζετε (όπως τον κύριο ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) που στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό επέδειξε μια προκλητική διαιτησία εναντίον της ομάδος μας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

ΥΓ: Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία της !!».