Στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να βρουν μια άκρη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν φέρονται να έκατσαν οι ομάδες του πρωταθλήματος, εκτός των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει σε ισχύ ξεχωριστή συμφωνία με τη NOVA και τους «ερυθρόλευκους» διατεθειμένους να κινηθούν μόνοι τους, οι υπόλοιποι σύλλογοι (συμπεριλαμβανομένων και των ΑΕΚ-Παναθηναϊκού) συζήτησαν, σύμφωνα με τη «Live Sport», τις πιθανές κινήσεις τους.

Παρόλο λοιπόν που η «Ένωση» και το «τριφύλλι» παρουσιάζονται θετικοί στην προοπτική να υπογραφεί μια κεντρική σύμβαση 12 ή 14 ομάδων, θεωρείται δύσκολο μια τέτοια πρόταση να προσελκύσει ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση πάντως φέρεται να υπήρξε κάποια στιγμή και ένταση, με μεγαλομέτοχο «μικρομεσαίας» ΠΑΕ να λέει στον Γιώργο Μποροβήλο ότι ο Αστέρα Τρίπολης έχει υπογράψει ήδη ξεχωριστή συμφωνία με τη NOVA.

Εκείνος παρουσιάζεται να αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και επειδή ο μεγαλομέτοχος επέμενε, ο αντιπρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ αποχώρησε για να μην ανέβουν κι άλλοι οι τόνοι.

 

[Πηγή: sport-fm.gr]