Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα Τετάρτη (7/3) μεταξύ στελεχών της Superleague και της CosmoteTV σε πολύ καλό κλίμα και με αντικείμενο την κεντρική διαχείριση.

Η διοργανώτρια αρχή φέρεται να δρομολογεί το επόμενο «βήμα» για τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος και την Τετάρτη (7/3) έγινε σε πολύ καλό κλίμα μια πρώτη επαφή μεταξύ στελεχών και εκπροσώπων των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την συνδρομητική τηλεόραση στην παρουσίαση που τους έγινε από την πλευρά της Λίγκας και θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις στο επόμενο διάστημα. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση εκφράστηκε η άποψη πως το ελληνικό πρωτάθλημα χαίρει ακόμα μεγάλης εμπορικότητας κι εμπίπτει στην κατηγορία του «εμπορικού αθλητικά», όπως ήταν η ακριβής πρόσφατη αναφορά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ.

Υπογραμμίζεται ότι η διάθεση της CosmoteTV, αλλά και συνολικά ο χαρακτήρας των επαφών διαπνέεται από τη διάθεση για συζήτηση με βάση το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένα με ομάδες.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, όταν θα πέσουν και νέες πληροφορίες στο «τραπέζι».

[Πηγή: gazetta.gr]