Μια ακόμη μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την ομάδα μπάσκετ των κορασίδων του ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και το Σάββατο το μεσημέρι στις 15.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πρέβεζας η ομάδα αντιμετωπίζει στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ του πρωταθλήματος την ομάδα του Αίολου Αστακού, με στόχο -τι άλλο- από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης! Οι Κορασίδες του ΠΑΣ είναι αήττητες μέχρι τώρα σε όλο το πρωτάθλημα και ελπίζουν να διατηρήσουν το αήττητο και στη συνέχεια πανηγυρίζοντας ακόμα έναν μεγάλο τελικό!

Το Σάββατο επίσης το μεσημέρι στις 14.30 στο Νέο Κλειστό της πόλης (πίσω από το Πανηπειρωτικό) η ομάδα ΜΙΝΙ 2004 του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αντιμετωπίζει την ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων, σε έναν αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι.

Οι παίκτες του ΠΑΣ θα κάνουν το παν να κατακτήσουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, παρά το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους είναι 1-2 και 3 ακόμα χρόνια μικρότεροι από τους αντιπάλους τους!!!

Η Γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ θα αγωνιστεί Δευτέρα και ώρα 20.30 το βράδυ στο Νέο Κλειστό επίσης, με αντίπαλο τον ΑΓΣΙ. Τα κορίτσια του ΠΑΣ στοχεύουν ψηλά στα μπαράζ ανόδου μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ