Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο που έδωσε δυναμικό “παρών” στον πρώτο αγώνα πλέι-οφ με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, ωθώντας τους παίκτες προς τη νίκη.

Όπως σημειώνει η διοίκηση,” το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη δυναμική που κουβαλάει ο Ταύρος”!

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο Προπονητής και οι Αθλητές της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ που σε ένα ακόμη αγώνα φέτος απέδειξαν ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη δυναμική που κουβαλάει ο Ταύρος στην φανέλα και που με τον παλμό τους μας γέμισαν δύναμη για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Είμαστε σίγουροι ότι και στην συνέχεια θα σας έχουμε πάλι δίπλα μας, ελπίζοντας στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον στόχο για τον οποίο προσπαθούμε”.