image description

«Όνειρα θερινής νυκτός» χαρακτηρίζονται από τη NOVA τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Απορία και έκπληξη προκάλεσαν στα στελέχη της Nova τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν πρότασης της συνδρομητικής πλατφόρμας (μαζί με κανάλι ελεύθερης λήψης) για τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Στελέχη του καναλιού ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Υπενθυμίζουν, δε, την απόρριψη των προτάσεων που είχε καταθέσει με στόχο την συνολική αναβάθμιση του προϊόντος, μέρος της οποίας ήταν η μείωση των ομάδων της κατηγορίας.

Επίσης, υπενθύμιζαν και την απόρριψη της πρότασης ύψους 30 εκατ. ευρώ για τις 15 από τις 16 ΠΑΕ της Super League από τους επιτελείς της διοργανώτριας αρχής αλλά και από τις ίδιες ΠΑΕ-μέλη της μόλις μερικούς μήνες πριν.

Εξάλλου από τη NOVA ξεκαθαρίζουν ότι έχουν ήδη προχωρήσει στις κινήσεις τους κλείνοντας ξεχωριστές διμερείς εμπορικές συμφωνίες και ότι το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν το συνδρομητικό κανάλι θα συμπληρωθεί, αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις για τις ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019.

[Πηγή: sport-fm.gr]