“Έφυγε” από τη ζωή ο γιατρός Αθανάσιος Τσουκανέλης, που είχε διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα την τριετία 1970-1973, ενώ είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και είχε διατελέσει στο παρελθόν και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Με λύπη πληροφορηθήκαμε χθες ότι έφυγε από κοντά μας μία σημαντική προσωπικότητα της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάκης Τσουκανέλης.

Επί προεδρίας του δημιουργήθηκε η μεγάλη ομάδα του Άγιαξ της Ηπείρου και ήταν μία από τις φυσιογνωμίες που άφησαν το στίγμα τους στην πόλη και στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η διοίκηση της ομάδα εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια και αντί στεφάνου η ομάδα μας θα προσφέρει ένα ποσό βοήθειας στην Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνη στη μνήμη του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από το Δημοτικό Συμβούλιο:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή  είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου  Αθανασίου Τσουκανέλη, ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια το Δήμο και την  Αυτοδιοίκηση με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, την επιστήμη του με ήθος και υψηλή  κατάρτιση, την κοινωνία με…ευαισθησία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στα πρώτα  του βήματα, με πίστη και ζήλο, συνήλθε εκτάκτως και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
-Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη
του οικογένεια.
-Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
-Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών
δομών του Δήμου.
-Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.