image description

«Πρωτάθλημα… γιοκ, αν δεν βρεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες». Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε ανάμεσα στις ομάδες που δεν έχει βρει ακόμα συμβόλαιο, με τις ΠΑΕ να αποδέχονται και στην πράξη την πρόσκληση του Γιάννη Αλαφούζου για το σημερινό ραντεβού, ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους και πώς θα κινηθούν στο εξής.

Άρης, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Λαμία και φυσικά ο Παναθηναϊκός έβαλαν στο τραπέζι τις προοπτικές που υπάρχουν για εξεύρεση τηλεοπτικού συμβολαίου και τις διερευνητικές κρούσεις που υπάρχουν από τηλεοπτικούς παρόχους για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα αυτών των ομάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτή την εβδομάδα κιόλας θα κινηθούν οι διαδικασίες συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους, για να φανεί στην πράξη αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κλείσει κάποια συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες που βρέθηκαν σήμερα στο ραντεβού εμφανίστηκαν αμετακίνητοι στο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν έχει βρεθεί λύση σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Σε αυτή την κίνηση είναι από… κοντά και η Ξάνθη, που θεωρείται ότι θα μπει και εκείνη στην κίνηση αυτών των έξι ομάδων.

 

[Πηγή: sport-fm.gr]