Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την Δευτέρα 25 Ιουνίου που θα ανοίξει τις πύλες του 9ο ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΑSKETBALL CAMP στη Λιμνοπούλα υποδεχόμενο αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών.
Οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μεγαλώνοντας την ευθύνη τον διοργανωτών, που υπόσχονται 5 ημέρες γεμάτες μπάσκετ, δράση, αγώνες, διαγωνισμούς, καλεσμένους, ομιλίες και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Οχτώ ολόκληρες ώρες καθημερινά (08.30-13.30 και 17.30-20.30) το πρόγραμμα έχει γεμίσει με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι και όλες οι συμμετέχοντες να χαρούν μια γεμάτη εβδομάδα από μπάσκετ και να φορτώσουν την πλάτη τους με μπασκετικές εμπειρίες.

Επίσημοι καλεσμένοι της διοργάνωσης θα είναι ο Καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟ SUPERFOODS κ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και ο Επαγγελματίας Προπονητής κ. ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ.

Το Basketball Camp του ΠΑΣ παραμένει εδώ και χρόνια το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ σε κόστος σε όλη την επικράτεια (μόλις 40 ευρώ η συμμετοχή με δώρο τα ρούχα του camp και επιπλέον εκπτώσεις σε αδέρφια), με τους ιθύνοντες του Συλλόγου να μη λησμονούν ποτέ και το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει η ομάδα.
Σε όλη τη διάρκεια του Camp θα υπάρχει δωρεάν ιατρική κάλυψη στη Λιμνοπούλα για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ΔΩΡΕΑΝ ιατρικός έλεγχος ‘Βάδισης Ποδιού’ και ‘Έλεγχος Σκολίωσης’ σε όλους.

Τα δώρα των διαγωνισμών είναι και τη φετινή χρόνια πλούσια, με τους μεγάλους νικητές να κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ διαμονές σε Ξενοδοχείο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ΔΩΡΕΑΝ γεύματα σε Εστιατόριο στον ίδιο προορισμό.
Όσοι δεν έχετε κλείσει ακόμα την συμμετοχή σας στο 9ο ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Δημήτρη Αναστασίου στο τηλ: 6973782970.