image description

Αρκετές ήταν οι συγχαρητήριες επιστολές που έφτασαν στο γυνεκέιο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Από τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί ήταν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

“Συγχαρητήρια στα κορίτσια τoυ ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την προαγωγή στην Α2 Εθνική Κατηγορία”.

Από τον Σπάρτακο:

Από όλη την οικογένεια του Σπαρτακου Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΕΝΑ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Μπράβο στις παίκτριες στον coach Σιαμετη και στην διοίκηση που κατάφεραν να επαναφέρουν το γυναικείο τμήμα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Από τον Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο Σ.Φ. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συγχαίρει τις παίκτριες, τους προπονητές και το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ Γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο στόχος επετεύχθη έπειτα από τους σκληρούς κόπους ενός ολοκλήρου χειμώνα, ήρθε η ώρα όλοι τους να γευτούν τους καρπούς των αποτελεσμάτων. Ευχόμαστε του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε ακόμα μια άνοδο.

Η διοικούσα επιτροπή του εργασιακού

Το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα», συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την επιτυχία της και την επάνοδό της στην Α2 κατηγορία. Οι γυναίκες του ΠΑΣ κέρδισαν όλα τα ματς στους αγώνες μπαράζ της Θεσσαλονίκης και επάξια επιστρέφουν στην Α2 κατηγορία! Τους ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή τύχη και καλή δύναμη τη νέα σεζόν!

Από τον Θρύλο Ιωαννίνων

Ο Θρύλος Ιωαννίνων συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία!!

Από τον ΑΓΣΙ

Ο ΑΓΣΙ συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννενα για την επάνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία και της εύχεται την επόμενη χρονιά να πετύχει τους στόχους της! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!

Από το IBC

O Σύλλογος μας συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα (ΠΑΣ Γιάννινα WBC) για την επιτυχία της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους.

Εκ της Διοικήσεως