image description

Οι κόποι της χρονιάς ανταμείφθηκαν και οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στην Α2 πετυχαίνοντας μόνο νίκες τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στο ειδικό τουρνουά ανόδου που έγινε στο κλειστό της Νεαπόλεως.

Δείτε σε βίντεο όλον τον τελικό, ενώ ακολουθεί το ευχαριστήριο της ομάδας προς όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που έγινε χθες στο ΕΑΚ Νεάπολης η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC επικράτησε της αξιόμαχης ομάδος της Νίκης Βόλου με σκορ 48-56 και κατέκτησε έτσι την πολυπόθητη άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού το τέλος του ματς βρήκε γονείς, φιλάθλους, αθλήτριες, προπονητές και διοικούντες με δάκρυα στα μάτια αγκαλιασμένους στο κέντρο του γηπέδου. Συναισθήματα απίστευτα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σου προσφέρει.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς αυτής της ομάδος που χωρίς τη βοήθεια τους απλά δεν θα υπήρχε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές των παιδικών τμημάτων του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC Νίκο Παπανικολάου και του Σπάρτακος Ιωαννίνων Γιάννη Κάικα γιατί όποτε τους ζητήθηκε διέθεσαν ώρες προπόνησης και τα τμήματα τους για φιλικούς αγώνες κάνοντας το με την ψυχή τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πιστούς φιλάθλους αυτής της ομάδος που χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και περισσότεροι μην χανοντας στιγμή και τρόπο να δείξουν την λατρεία τους για τα κορίτσια μας. «Τρομάξανε» με την καλή έννοια της λέξεως οι άνθρωποι της ΕΟΚ στη θεσσαλονίκη για το πόσος κόσμος μπορεί να ακολουθεί ένα γυναικείο τμήμα.

Το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC μεγαλώνει κάθε χρόνο και περισσότερο με βήματα όμως αργά και σταθερότατα…

Σας θέλουμε ολους δίπλα μας…

Οι ήρωες της φετινής χρονιάς:

Διοικούντες: Τόλης Μιχαήλ, Ζήκος Γιάννης, Πέλλης Κωνσταντίνος, Ματαράς Γιώργος.

Προπονητικό team: Σιαμέτης Γιώργος, Γιωτάκης Νίκος, Γκορέζης Δημήτρης, Γκορέζη Λυγερή.

Διαιτολόγος: Θεοχάρους Αποστόλης.

Φυσιοθεραπευτής: Αναστάσιος Τόλης.

Ορθοπεδικός: Θεόδωρος Παπακώστας.

Αθλήτριες: Χρηστάκη Αγγελίνα, Βρασταμηνού Σοφία, Ντόκου Πανωραία, Ντάλλα Πανωραία, Γιωτίτσα Δήμητρα, Γιωτίτσα Ελένη, Κατσίδου Ελένη, Ξανθοπούλου Στέλλα, Σαρηγιαννίδου Ντίνα, Μεντεσίδου Κλαίρη, Πανούτσου Ρούλα, Ροδάνθη Μπάτου, Μπουκουβάλα Αθηνά, Χήτα Δανάη, Βλαχοπούλου Δέσποινα.