Την παραχώρηση της Έλενας Πάφη στον ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ο Θρύλος Ιωαννίνων. Η 16χρονη μπασκετμπολίστρια ήταν από τις πλέον ταλαντούχες στην ηλικία της και στον ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος ακόμα και στο πρωτάθλημα της Α2 των γυναικών, καθώς ο Θρύλος δεν διαθέτει γυναικεία ομάδα.

Η Πάφη αποτελούσε στόχο ακόμα και ομάδων της Α1, ενώ είχε συμμετοχές στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Ωστόσο δική της επιθυμία είναι να τελειώσει το σχολείο εδώ.

Η ανακοίνωση του Θρύλου Ιωαννίνων:

Στη γυναικεία ομάδα τους ΠΑΣ Γιάννινα παραχωρείται η αθλήτρια μας, Έλενα Πάφη. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω του ότι η ομάδα μας φέτος δεν έχει ενεργό τμήμα γυναικών. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην ηλικία της στην Ελλάδα και βρίσκεται στο σωματείο μας δουλεύοντας κάτω από το πρόγραμμα της ΝΤΟΥΓΙΑΣ BASKETBALL ACADEMY τα τελευταία 7 χρόνια.

Με συμμετοχή σε κλιμάκια της εθνικής ομάδας, με προτάσεις ήδη από κορυφαίους συλλόγους της Α1 γυναικών, η Έλενα έχει αποδείξει ότι έχει άπλετο ταλέντο και τρομερή όρεξη για να προχωρήσει επαγγελματικά στον χώρο του μπάσκετ .

Θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της, όπως επίσης καλή επιτυχία στην νέα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.