image description

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 7ο 3on3 basketball tournament «Σ.Κ. Νικόπολη» στο οποίο συμμετείχαν 108 ομάδες όλων των κατηγοριών- με περίπου 600 αθλητές από διάφορες περιοχές – προσφέροντας πλούσιο μπασκετικό θέαμα για επτά ημέρες περίπου, στην πόλη της Πρέβεζας.

Μέσα σε κλίμα γιορτής του αθλητισμού το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθησαν οι τελικοί όλων των κατηγοριών παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού, του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη και μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του μπάσκετ και της αθλητικής δημοσιογραφίας όπως ο παίκτης του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης, ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής, οι διαιτητές Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Το φινάλε του τουρνουά γράφτηκε με τον τελικό των ανδρών ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος που σφύριξαν οι κορυφαίοι της διαιτησίας , ενώ την περιγραφή του αγώνα έκανε ο Βασίλης Σκουντής , όπου για άλλη μια φορά ο τρόπος της περιγραφής και η φωνή του ξεσήκωσε τους πάντες στο γήπεδο , με την «κούπα» να σηκώνει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς η ομάδα Άστον Τίτλον με τους Μπουτόπουλο, Μπιστιόλα, Τζώρα και Παπαμιχαήλ.

Την απονομή έκανε ο καλοθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης.

Τους αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Βασιλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ που είχαν κατακλύσει το χώρο τόσο τη μέρα των τελικών όσο και όλες τις μέρες διεξαγωγής του τουρνουά, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό καλοκαιρινό event όχι μόνο για την Πρέβεζα, αλλά και όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Οι νικήτριες ομάδες ανά κατηγορία:
Άνδρες: Άστον Τίτλον
Παίδες: Αουτσάιντερ
Μίνι: Thunder Team
Γυναίκες: No Name
Προμίνι: Τρίπλος μπελάς
Οικογενειακό: Σουλιωτολαϊναίοι