image description

Την πρώτη κλήση αθλήτριάς του σε εθνική ομάδα πανηγυρίζει ο μπασκετικός ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου η δουλειά στις Ακαδημίες αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Η Αγγελίνα Χρηστάκη κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των παγκορασίδων, η οποία θα ταξιδέψει στην Ισπανία για μία σειρά αγώνων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC, την ΕΣΚΑΒΔΕ και όλο το γυναικείο μπάσκετ του νομού. Η παίχτρια μας Αγγελίνα Χρηστάκη επελέγη από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γκογκάκη στην τελική δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος Παγκορασίδων και θα ταξιδέψει στην Ισπανία για μια σειρά αγώνων.

Η πρώτη τεράστια επιτυχία για το γυναικείο μπάσκετ της πόλης είναι γεγονός και προέρχεται από την κύρια εκπρόσωπο της πόλης τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC.

Συγχαρητήρια στην μικρή Αγγελίνα και συγχαρητήρια στους προπονητές της Σταθη Βάσω, Σιαμέτη Γιώργο και Γιωτάκη Νίκο. Επίσης ένα τεράστιο μπράβο στη διοικούσα επιτροπή που τα τελευταία 3 χρόνια έχει ξοδέψει χρήμα και χρόνο δουλεύοντας ένα μεγαλόπνοο σχέδιο ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, γιατί με τέτοιες επιτυχίες τους αποδεικνύουμε περίτρανα πως τα «λεφτά» τους απλά πιάνουν τόπο.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά…