Νίκες για τις Ακαδημίες του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα

0

Τρεις νίκες πανηγύρισαν τα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, κάμπτοντας εύκολα την αντίσταση του Θρύλου Β’ με σκορ 29-57, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας κ. Παπανικολάου να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες και να δοκιμάσει σχήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΠΑΣ αγωνίστηκε με ελλείψεις 3 βασικών παιχτών (Γκλίναβος, Παδιός, Σίββας), αλλά οι υπόλοιποι αθλητές πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη.

Η ομάδα ΠΡΟΜΙΝΙ Β’ συνέχισε για μία ακόμα βδομάδα αήττητη, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση (αλλά με κακή εμφάνιση) την ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων με σκορ 70-25 και με το 4/4 πλέον στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος στρογγυλοκάθεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη νίκη επίσης πέτυχαν και οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ του ΠΑΣ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας τον σπουδαίο αντίπαλο του ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος Αγρινίου με σκορ 39-49. Οι περυσινές πρωταθλήτριες κοπέλες του ΠΑΣ θέλουν και φέτος να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και ατενίζουν το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Σχόλια

Comments are closed.