Ακαδημία στο Καλπάκι δημιουργεί ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα -Δωρεάν για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

0

Αντιπροσωπεία του ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ Γιάννινα μετέβη στην περιοχή του Δήμου Πωγωνίου (Καλπάκι,Παρακάλαμο,Δολιανά,Δελβινάκι), όπου παρουσίασε σε γονείς και αθλητές το σχέδιο και το όραμά του για την ανάπτυξη του αθλήματος μέσω δημιουργίας Ακαδημίων.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από άτομα της Διοικούσας Επιτροπής και αθλητές της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου συναντήθηκε και με τις τοπικές αρχές του Δήμου προεξέχοντος του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Καψάλη.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι και Υπεύθυνος Ακαδημιών του παραρτήματος ορίζεται ο κ. Ντιναλέξης Κων/νος.

Οι Ακαδημίες απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών, που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να μυηθούν στα μυστικά του.

Ο Π.Α.Σ. συνεπής για μία ακόμη φορά και στο κοινωνικό του πρόσωπο και στηρίζοντας το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, διατίθεται να ‘φιλοξενεί’ στις Ακαδημίες του τα παιδιά της Κιβωτού παρέχοντας σε αυτά δωρεάν προπονήσεις. Παράλληλα, προσπαθώντας να βοηθήσει και στην καλύτερη ένταξη των παιδιών μεταναστών στην εκεί περιοχή, βρίσκεται σε επαφή με τις δομές φιλοξενίας του Δήμου Πωγωνίου και τους υπευθύνους του Υπουργείου ώστε να γνωρίσουν και τα παιδιά των μεταναστών από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για εγγραφές και πληροφορίες για τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Π.Α.Σ. στο παράρτημα Καλπακίου μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο κ. Ντιναλέξη Κων/νο στο τηλέφωνο 6949787197

Σύντομα τέλος, θα ακολουθήσει ανακοίνωση και για ίδρυση Ακαδημιών του Συλλόγου και σε άλλο Δήμο της περιοχής.

Σχόλια

Comments are closed.