Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη, ενώ και ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Σάββας Παντελίδης σε λίγες ώρες θα είναι και επίσημα προπονητής του Άρη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα και η δήλωση του κ. Παντελίδη

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

Σάββας Παντελίδης: «Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ