Στα πλαίσια των συνεχών δράσεων και επισκέψεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ΔΙΕΚ Ιωαννίνων, η ειδικότητα ‘Προπονητής Αθλημάτων’ επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΠΕΑΚΙ) την Κυριακή το απόγευμα ως επίσημη καλεσμένη από την ομάδα Μπάσκετ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΕΟΚ μεταξύ του πρωτοπόρου Π.Α.Σ. και του ΑΟΚ Βέροιας.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες – εκτός από την παρακολούθηση του νικηφόρου αγώνα του γηπεδούχου Π.Α.Σ. και τη συζήτηση που υπήρξε με τους υπευθύνους Καθηγητές της ειδικότητας – είχανε παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον επαγγελματία προπονητή της ομάδας του Π.Α.Σ. κ. Κωστόπουλο Θωμά, ο οποίος μάλιστα έδωσε την υπόσχεση ότι στο άμεσο μέλλον θα επισκεφθεί και ο ίδιος το Δημόσιο ΙΕΚ για να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή συζήτηση/συνομιλία με τους μελλοντικούς προπονητές της ειδικότητας.

(φώτο: σπουδαστές/σπουδάστριες του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων με τον Προπονητή του Π.Α.Σ. κ. Κωστόπουλο Θωμά και τον Καθηγητή του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων κ. Αναστασίου Δημήτρη)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ