Δεν θα διεξαχθούν αγώνες για τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα υπάρξουν δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα αφορά ομάδα της πόλης, τον Θρύλο Ιωαννίνων.
Οι Γιαννιώτες ταξιδεύουν το Σάββατο ως την Ηγουμενίτσα, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τον Πρωτέα στο δημοτικό κλειστό της θεσπρωτικής πρωτεύουσας στις 18:30.
Για τις δύο ομάδες είναι σημαντικό το παιχνίδι, καθώς θέλουν το ροζ φύλλο για να ανοίξουν την «ψαλίδα» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο μεν Πρωτέας έχει 2 νίκες 1 ήττα ως τώρα, ενώ ο Θρύλος 1 νίκη 2 ήττες.
Την Κυριακή θα διεξαχθεί κι ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό μεταξύ Φιλιππιάδας και Κερκυραϊκού, με την ομάδα της Ηπείρου να προσπαθεί για την έκπληξη που θα της δώσει βαθμολογική «ανάσα».
Α’ ΑΝΔΡΩΝ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ | ![]() |
![]() |
![]() |
***Τα σωματεία Α.Γ.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ , ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. , ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΝΝΙΝΩΝ και ΚΑΕ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ έχουν έναν αγώνα λιγότερο. |