Πρώτη ήττα και κακή εμφάνιση για τον ΠΑΣ στη Λευκάδα

0

Στο πρώτο πολύ μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στη Γ’ Εθνική, ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στη Δόξα Λευκάδας, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο και η ήττα με 78-66 από τους Επτανήσιους ήρθε αναπόφευκτα.

Η ομάδα του κ. Κωστόπουλου ξεκίνησε με πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση και οι 16 πόντοι στο ημίχρονο που μοιράστηκαν εξίσου στα δύο δεκάλεπτα (8 και 8), αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν βγήκε στην ομάδα κοντά η μακριά από τη ρακέτα. Αποτέλεσμα αυτής της δυσκολίας στο σκοράρισμα ήταν το ματς ουσιαστικά να ξεφύγει από τον έλεγχο της γιαννιώτικης ομάδας και να «χτιστεί» διαφορά 25 πόντων στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει περισσότερο και άρχισε να μαζεύει τη διαφορά σε πιο φυσιολογικά επίπεδα, για να κάνει την τελική του αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο που πέτυχε 28 πόντους, αλλά ήταν ήδη αργά για να γυρίσει ολοκληρωτικά το ματς που ουσιαστικά είχε κριθεί από το πρώτο 20λεπτο.

Ωστόσο η τελική διαφορά των 12 πόντων ίσως να παίξει κάποιο ρόλο αν προκύψει ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν, οπότε και μόνο ότι κατέβηκε η διαφορά από τους 25 στους 12 ίσως να φανεί χρήσιμο.

Να σημειωθεί ότι ο πυρήνας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ένα ακόμα «παρών» σε εκτός έδρας παιχνίδι και κέρδισε τη «μάχη» της φωνής, παρά την απογοήτευση από την ήττα. Δείτε πιο κάτω την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πρώτο τζάμπολ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-8, 41-16 (ημιχρ.), 59-38, 78-66

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ΑΓΣΙ – Ίκαροι Τρικάλων αναβλήθηκε, λόγω της αδυναμίας των Τρικάλων να ταξιδέψουν με την κακοκαιρία.

Σχόλια

Comments are closed.