Την πρώτη της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισε η ομάδα του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα στην Λευκάδα από την τοπική ΔΟΞΑ με σκόρ 78 – 66, ωστόσο στον ΠΑΣ έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ακόμα και τη γραμματεία του αγώνα που προσπάθησε να «κλέψει» χρόνο ακόμα και πόντο υπέρ των γηπεδούχων!

Σε ανάρτηση της ομάδας για το παιχνίδι αναφέρονται τα παρακάτω:

Η ομάδα της Δόξας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ οι παίκτες της έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και πάθος για την νίκη. Η δική μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αγνώριστη και το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει κανείς ήταν η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μας στο Β΄ημίχρονο που ήταν και ο λόγος που τελικά μειώθηκε η έκταση της ήττας. Το τελικό σκορ και οι 12 πόντοι με τους οποίους ηττηθήκαμε μπορούν να χαρακτηρισθούν μια ανατρέψιμη διαφορά στην έδρα μας αν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και με την βοήθεια του πύρινου κόσμου μας.

Οι Διαιτητές του αγώνα κ. Τσιαπλής και Κατωτικίδης με αρκετά λάθη τα περισσότερα εναντίον της ομάδας μας. Τους καταλογίζεται ότι ανέχθηκαν την γραμματεία του αγώνα που αποτελούνταν από παράγοντες και προπονητές της Δόξας και οι οποίοι συνελήφθησαν ουκ ολίγες φορές να κλέβουν στον χρόνο, με αποκορύφωμα την κλοπή ενός πόντου προς το τέλος του αγώνα και δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνος τίποτα σχετικά με αυτό. Σε αντίθεση έδειξαν υπέρμετρη ευαισθησία για την πτώση αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο το οποίο πετάχτηκε από τους οπαδούς μας «κατά τα λεγόμενα τους» και το οποίο αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος μαζί με το άναμα ενός καπνογόνου.

Δεκάλεπτα: 18-8, 41-16, 59-38, 78-66

Δόξα Λευκάδας (Γιασσάρης): Νικολόπουλος 13(3), Αργυρός, Αναγνωστόπουλος 11(1), Τσιαβές 16(2), Βαγενάς 11(1), Γεωργάκης, Μακρόπουλος 4, Γερονάτσιος, Βλαχάκης, Τριχόπουλος 16(3), Ζαμπάκης 7(1), Κελάριου.

ΒΙΚΟΣ ΠAΣ Γιάννινα (Κωστόπουλος): Γεωργίου 8, Πανάρας 6, Tσίρμπας 2, Πρέντζας 10(1), Kαραγκιολίδης 13(1), Mάντζιος Π. 2, Mάντζιος Δ. 4, Πάτρας 17, Πανταζής 2, Πιστιόλης, Γιωτάκης 2.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ