image description

Στη Δράμα ταξιδεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC για το παιχνίδι με τους Τιτάνες.

H ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο 24/11 για τη Δράμα και την αποστολή θα συνοδέψουν ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Τόλης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος και ο πρόεδρος, Γιώργος Μάστακας.

Ο κ. Γιώργος Σιαμέτης, προπονητής της ομάδας, είπε μεταξύ άλλων:

«Παίζουμε στην έδρα της Δράμας, μια ομάδα που έχει κατοχυρώσει τη θέση της στην Α2 κατηγορία».

«Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς την περασμένη αγωνιστική, προσπαθώ συνέχεια να επισημάνω στις παίκτριες ότι για να έχει ισχύ εκείνη η νίκη, θα πρέπει και αυτή την Κυριακή να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Με τους Τιτάνες έχουν τον ίδιο στόχο, θεωρώ, που δεν είναι άλλος από την πολύ γρήγορη σωτηρία».

«Η πεντάδα μας έχει μ.ο. ηλικίας τα 27 χρόνια και οι υπόλοιπες επτά παίκτριες έχουν μ.ο. 17,6 χρόνια. Για μας λοιπόν είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσει η ομάδα να απαγκιστρωθεί από το άγχος της επιτυχίας, ώστε να μπορέσουν τα μικρότερα παιδιά να πάρουν εμπειρία και παιχνίδια και πάνω σε αυτά, να φτιάξουμε το βασικό κορμό που θέλουμε και να πετύχουμε το μακροπρόθεσμο στόχο, την άνοδο στην Α1».

«Στο μπλοκάκι μας, για τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είχαμε σημειωμένες μάξιμουμ δύο νίκες. Αν νικήσουμε την Κυριακή, θα έχουμε καταφέρει τέσσερις σε πέντε αγώνες».

Η Σταματία Διαμαντοπούλου, παίκτρια του ΠΑΣ, πρόσθεσε:

«Ο κόουτς μας έχει επισημάνει, όλη την περασμένη εβδομάδα, τις δυσκολίες και τι πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη»