image description

Την 8η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η ομάδα Προμίνι του ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της 1ης φάσης του πρωταθλήματος την ομάδα του Θρύλου Ιωαν. με σκορ 22-67.

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον ως προς τον νικητή μόνο στα πρώτα λεπτά, μιας και στη συνέχεια οι αθλητές του Π.Α.Σ. πάτησαν γκάζι και έφτασαν σε μία ακόμη εύκολη επικράτηση.

Την αναμέτρηση δυστυχώς επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του αθλητή του ΠΑΣ, Αποστόλη Παπανικολάου στο γόνατο 7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, με τον αθλητή να μεταβαίνει στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Πλήρης εκτίμηση της σοβαρότητας του τραυματισμού θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με τις ευχές όλων να τον συνοδεύουν για ταχεία ανάρρωση. Πρόκειται για τον δεύτερο τραυματισμό αθλητή της ομάδας Προμίνι αυτή τη βδομάδα, μιας και ήδη θα απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Δημήτρης Τσίρμπας-Αναγνώστου με βαρύ διάστρεμμα.

Με το απόλυτο των νικών και την 1η θέση στον Ε’ όμιλο του πρωταθλήματος, πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει σε δύο βδομάδες σε αγώνα νοκ άουτ την ομάδα που θα τερματίσει 3η στη βαθμολογία στον Η’ όμιλο.

Οι σκέψεις βέβαια όλων είναι στους τραυματίες αθλητές, ελπίζοντας αυτοί να ήταν και οι τελευταίοι και το δυνατόν γρηγορότερο να τους δούμε να ξαναπατάνε παρκέ με τους συμπαίχτες τους και την αγαπημένη τους ομάδα.

ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Αναστασίου)  Ζώνιος Α (2007), Αγγέλης Κ (2006), Παπαναστασίου (2006), Τζιμογιάννης (2006), Παπανικολάου (2007), Χρηστάκης (2007), Αγγέλης Η (2007), Αποστόλου (2006), Ζώνιος Π (2006), Μπάσιος (2007), Σταμάτης (2007), Αγγέλης Α (2006), Γιαννούλης (2007), Τσίρμπας-Αναγνώστου (2006)

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Ε’ ΟΜΙΛΟΥ

                                                 Νίκες           Ήττες

ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ     8                   0

ΑΓΣΙ                                      6                   2

ΙΣΚ                                        3                    5

ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.                    2                  6

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ                        1                   7