image description

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δίνει ο ΑΓΣΙ, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ΑΓΣΙ, αντιμετωπίζει στις 5.00 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, τον Α.Ο. Καλαμπάκας, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018, καθώς ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, λόγω εορτών, με τους παίκτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη, να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν επιστρέψουν στο γήπεδο, για να προετοιμαστούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Παράλληλα, ο ΑΓΣΙ U20, αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, τον Πύρρο Άρτας. Ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για τους νεαρούς παίκτες του Βαγγέλη Αυγερινού, το οποίο θα γίνει στο Σάββατο στις 2.00 το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό Τ9, στους Κωστακιούς Άρτας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα Τμήματα Υποδομής του ΑΓΣΙ, αγωνιστική δράση, υπάρχει μόνο για το Παιδικό, το οποίο αντιμετωπίζει στις 4.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τον Θρύλο Ιωαννίνων, στο Νέο Κλειστό Γυμνα