«Λευκή» πετσέτα φαίνεται πως έχουν ρίξει στον Απόλλωνα Σμύρνης! Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ο ένας παίκτης μετά τον άλλον αποχωρούν από την ομάδα κι ενώ έχουν παιχτεί 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα!

Ναι μεν η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται σε δεινή θέση και μόνο με ένα… θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό της στην Football League, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί τις συνεχόμενες αποχωρήσεις και την «συρρίκνωση» του ρόστερ!

Μετά την απενεργοποίηση του Σικαμπάλα, ο οποίος επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απουσίαζε αδικαιολογήτως για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Κονέ μετά από δικό του αίτημα. Από τον Απόλλωνα θα φύγει, όμως, και ο Τζανετόπουλος κάτι που έχει ζητήσει επίσης και έχει γίνει σεβαστό από τη διοίκηση. Μάλιστα, ο Τζανετόπουλος είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» αλλά αυτό θα… σπάσει και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

Φυσικά, ο Τριάδης έχει φύγει εδώ και αρκετές ημέρες και πήγε να αγωνιστεί στην Ινδία, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Ζοάο Πέδρο και Γκάρος, με τους οποίους ψάχνεται η «φόρμουλα» για να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το ρόστερ να «συρρικνωθεί», με τις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ για τα εναπομείναντα παιχνίδια να γίνονται ολοένα και λιγότερες. Συγκεκριμένα, έχουν μείνει 23 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες, ενώ υπάρχουν και οι πιτσιρικάδες Κοντογιαννόπουλος και Ρώσσης! Σ’ όλα αυτά προστίθενται και οι τιμωρημένοι Ελ Χέλβε και Γκίνο που έχουν δηλωθεί για κάρτες με τον ΠΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ