image description

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει σήμερα το πρόγραμμα της Super League για τις ομάδες Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα. Λόγω της Elite Round του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων στο οποίο έχουν κληθεί πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Γροσδάνης του ΠΑΣ Γιάννινα, το ματς των Κ17 ζητήθηκε από τον «Δικέφαλο» να οριστεί για σήμερα, ώστε να μην υπάρχουν απουσίες.

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και απομένουν 3 αγωνιστικές για να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από τον Α’ Όμιλο, που ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία διαφορά 5 βαθμών από Παναιτωλικό και Άρη, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού υπάρχουν τα ντέρμπι Παναιτωλικός-Άρης και Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα όπου εκεί λογικά θα κριθεί η 2η θέση, εκτός κι αν ο ΠΑΣ καταφέρει σήμερα να κάνει το διπλό και δεν αφήσει κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να ελπίζουν.

Πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει με 2 πολύ σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι αυτό. Τιμωρημένοι είναι οι Ντόντης και Πόγιας, ένας στόπερ κι ένα αριστερό μπακ δηλαδή, αναγκάζοντας τον κ. Μπαδήμα να βρει άλλες λύσεις στην άμυνα.

Το παιχνίδι των ομάδων Κ17 θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Lolas της Θεσσαλονίκης στις 14:30. Διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Μαρόπουλος και βοηθοί του οι Αναστάσιος Σιανίδης και Αλέξανδρος Κουφός, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Ιωαννίδης (Σερρών).

Βαθμολογία Όμιλος B’
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 Π.Α.Ο.Κ. 22 48
2 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21 40
3 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21 35
4 ΑΡΗΣ 21 35
5 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 22 29
6 Α.Ε.Λ. 21 12
7 ΛΑΜΙΑ 22 10

 

Λίγο νωρίτερα, στις 13:30 σε διπλανό γήπεδο των ίδιων εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Κ15 των δύο ομάδων. Κι εδώ η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ είναι εξασφαλισμένη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει για να συγκεντρώσει εμπειρίες.

Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστανας και βοηθοί του οι Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και Ζωή Παπαδοπούλου, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Βαθμολογία Όμιλος B’
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 Π.Α.Ο.Κ. 15 43
2 ΑΡΗΣ 16 27
3 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 15 24
4 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15 12
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15 4