image description

Στα δύο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ και τον Άρη, αλλά και στο ματς Παναιτωλικού-Άρη θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο του Β’ Ομίλου στα play-offs του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και να «σπάσει» την έδρα του ΠΑΟΚ, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0.

Ο ΠΑΣ έχασε πρώτος ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με τον Τζόλη, που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα σε σουτ που είχε κάνει ο Καραμπέρης.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο 48’ και το 52’. Ο Γροσδής ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 με σουτ, έπειτα από σέντρα του Καρακούτη, με τον ΠΑΣ να διαμαρτύρεται για καθαρό οφσάιντ. Και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πιπιλιάρης εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν (60’ Κιτσάκης), Παναγιώτου (60’ Κουλιεράκης), Κιουρτσίδης, Καραμπέρης, Κουτεντάκης, Γρόσδης (60’ Κουίδης), Πιπιλιάρης, Καράκουτης (68’ Τσαγκαλίδης), Τζόλης (68’ Γκορτεζιάνι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Μάκης, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας, Παππάς (80’ Μπούμπας), Κλεισούρας (60’ Λάμα), Γροσδάνης (65’ Κυρτζόγλου), Δημητρέλλος (72’ Τασούλας), Πλατιάς (52’ Λέκκας), Λώλης