Και επίσημα επικυρώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που απέκτησε το καλοκαίρι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ανάμεσα στα νέα συμβόλαια είναι αυτό του 19χρονου στόπερ, Σπύρου Βασιλάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 και το καλοκαίρι ακολούθησε όλη την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας.

Ο Βασιλάκης παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς (Γ’ Εθνική), προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση των Πανουργιά και Οικονομόπουλου που συμμετέχουν από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με τα τροφεία τους, καθώς είναι κάτω των 23 ετών.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για την επικύρωση των νέων συμβολαίων.

Επικυρώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 τα εξής συμβόλαια: Garcia Miguel Sebastian, Radovac Samir, Βασιλάκης Σπυρίδων, Γιαννίκογλου Σεραφείμ, Ελευθεριάδης Χρήστος, Ζιούλης Άγγελος, Καρτάλης Αλέξανδρος, Οικονομόπουλος Αντώνιος, Πανουργιάς Παντελεήμων.

Σε εκκρεμότητα βέβαια είναι και οι περιπτώσεις των Λώλη και Γροσδάνη που κι εκείνοι αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες.