image description

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τα Τρίκαλα, που ήδη από τις 12/9 είχαν κάνει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κατέθεσαν ακόμη μία, στην οποία τονίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν κατέθεσαν την πλαστή ενημερότητα μόνο στην ΕΠΟ για την έκδοση των δελτίων των νέων αποκτημάτων τους, αλλά την κατέθεσαν και στον φάκελό τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό, δε, αποδεικνύεται -όπως τονίζουν- από το γεγονός ότι η ΕΕΑ ανακοίνωσε προχθές (24/9) πως αναβάλει την υπόθεση παροχής εξηγήσεων του Απόλλωνα Πόντου για σήμερα, Πέμπτη 26/9.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως τα Τρίκαλα κατέθεσαν και προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να πετύχουν την αναστολή της έναρξης των πρωταθλημάτων της Superleague 2 και της Football League, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης. Βέβαια με τα χρονικά περιθώρια να είναι τόσο στενά, αφού το Σαββατοκύριακο γίνεται… σέντρα, η υπόθεση θα πρέπει όχι μόνο να εκδικαστεί την Παρασκευή (26/9), αλλά και να βγει η σχετική απόφαση την ίδια μέρα.

Ο λόγος που προέβησαν σε αυτή την κίνηση τώρα, κι όχι νωρίτερα, είναι ότι περίμεναν μέχρι την ύστατη ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και να ανακοινωθεί η απόφαση, κάτι που δεν έχει συμβεί.