Το άσπρο-μαύρο επιχειρεί να κάνει η ΠΑΕ Λεβαδειακός μετά την ήττα της από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Βοιωτοί “φωνάζουν” για το πέναλτι στον Νικολιά και σε ανάρτησή τους στο fb έγραψαν “Αν ήταν ανθρώπινο, ΘΑ ήταν ανίκανος… Αλλά απέδειξε ότι είναι άξιος συνεχιστής της οικογένειάς του”.

Βέβαια η ΕΡΤ έδειξε σε δεύτερη λήψη ότι υπήρχε πεντακάθαρη επαφή και θα πρέπει η λήψη αυτή να αξιοποιηθεί από τους ανθρώπους της “κυανόλευκης” ομάδας για να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ. Τουναντίον, υπήρξαν πολύ σοβαρά σφάλματα που πρέπει να στείλουν σπίτι του τον Αγγελάκη.

Στο 44′ ο Μάντζιος τραβάει από τη φανέλα τον Παντελάκη και του κάνει επιθετικό φάουλ που δεν σφυρίχτηκε, με συνέπεια από εκεί και πέρα ο Μάντζιος με την εμπειρία του να πάρει το πέναλτι. Η φωτογραφία από το ξεκίνημα της φάσης είναι αποκαλυπτική.

Από εκεί και πέρα, στο 50′ ο Αργυρόπουλος πάει με φόρα και με τα δύο πόδια πάνω στον Μπουκουβάλα. Ο κανονισμός είναι σαφής και τιμωρεί τον παραβάτη με κόκκινη κάρτα.

Και τέλος, σήμερα απέκτησε αντίζηλο στα τατάμι ο Ολυμπιονίκης μας του Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που όταν δει τα στιγμιότυπα του Λεβαδειακός -ΠΑΣ Γιάννινα θα καλέσει σίγουρα τον Άνγκουα για φιλικό, έστω κι αν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τα μαρκαρίσματα πάνω σε Ξύδα (71′) και Παμλίδη (76′) δεν τιμωρήθηκαν ούτε καν με απλό φάουλ! Και μιλάμε για καραμπινάτες κόκκινες, η δε περίπτωση του Παμλίδη είναι παράβαση μέσα στην περιοχή, άρα και πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ.