Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη να δώσει δυναμικό “παρών” την Κυριακή (17:00, ΕΡΤ3) στο Παγκρήτιο απηύθυναν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου “Daltons”. Στο κάλεσμα αναφέρεται ότι πρέπει να είναι όλοι παρόντες στον “ντέρμπι κορυφής” των δύο κορυφαίων επαρχιακών ομάδων της τελευταίας 20ετίας, ώστε να επιβραβευτούν οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη για την πολύ καλή πορεία τους.

Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση είχε βγει πριν το ματς ΠΑΣ-Λεβαδειακού, ως εκ τούτου η προσδοκία των οπαδών της ομάδας του Ηρακλείου να σπάσουν το αήττητο του ΠΑΣ, δεν ισχύει πλέον.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

-Γιατί παίζουν ντέρμπι κορυφής της Super League 2, δύο από τις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες των τελευταίων 20 χρόνων με αρκετές παρουσίες στην κορυφαία κατηγορία.

-Γιατι οι παίχτες μας έχουν δείξει, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, ότι ματώνουν και προσπαθούν.

– Γιατί πρέπει να τους επιβραβεύσουμε για το ντεμαράζ νικών των τελευταίων αγωνιστικών, που μας έχουν φέρει κοντά στη κορυφή.

-Γιατί με νίκη σπας το αήττητο του ΠΑΣ.

-Γιατί οι Κυριακές είναι για μπάλα!

-Γιατί ο Εργοτέλης είναι σάρκα από τη σάρκα μας!

-Για να γουστάρουμε όπως παλιά, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΥΓ: Μην κάνουν όρεξη διάφοροι παρατρεχάμενοι, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι, καθώς και τα προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ, που λιγουρεύονται να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας. Θα μας βρουν ξεκάθαρα απέναντί τους.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ