Υπό βροχή έγινε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι από τα σκληρά και παγωμένα γήπεδα του τελευταίου μήνα, επιστρέφουμε και πάλι στο νερό και τη λάσπη, λόγω των γνωστών προβλημάτων. Παρ’ όλα αυτά η δουλειά συνεχίζεται απρόσκοπτα και με αμείωτη ένταση για τους πρωτοπόρους της Super League 2 που θέλουν στο παιχνίδι της Κυριακής (14:45) με τα Χανιά να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

Η σημερινή ημέρα ήταν -τρόπον τινά- μία μεταβατική μέρα για κάποιους από τους παίκτες, αφού δεν έκαναν προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα οι Παντελάκης, Λέο, Ζιούλης, Κάστρο και Σιόντης, αλλά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι δύο πρώτοι είχαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι άλλοι τρεις είναι σε φάση επανένταξης. Ειδικά για τους Κάστρο και Σιόντη οι προβλέψεις είναι ότι από Πέμπτη θα μπουν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και ο κ. Γιαννίκης μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς με τα Χανιά.

Ωστόσο, η ομάδα «χτυπήθηκε» και από τις ιώσεις της εποχής κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν προπονήθηκαν καθόλου οι Νικολιάς, Πήλιος και Οικονομόπουλος. Σε 1-2 μέρες, όμως, θα είναι κι αυτοί διαθέσιμοι.

Στους απόντες της ημέρας προστίθεται ο Ελευθεριάδης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα χθες για να παραλάβει το «χρυσό παπούτσι» στα βραβεία του ΠΣΑΠ ως πρώτος σκόρερ της περσινής Football League.

Τέλος, όπως γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ο Βενετικίδης έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος και δεν θα παραμείνει άλλο στην ομάδα.

Κανονικά συμμετείχαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στο πρόγραμμα, με τον Σεργκελασβίλι να μπαίνει κι αυτός πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, αφού έπαιξε στο δίτερμα και στο τέλος δούλεψε σέντρες και φάουλ.