image description

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έχεις ξαναδεί τέτοιο στήσιμο εσύ; Σε 40 λεπτά έφαγαν έξι γκολ; Ξέρω κάτι παραπάνω. Ξέρω ποιοι το έστησαν και το προηγούμενο στον Πλατανιά; Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έστησαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Σιδηρόπουλος, Σταμπουλής και Ηλιάδης. Αν το ξανακάνουν θα δώσω περισσότερα στοιχεία. Πείραξαν την ομάδα μου, το παιδί μου. Μιλάω για την Καλαμαριά. Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο κόουτς ξέρει. Μιλούσε για ηθική με τον Μαρινάκη. Εχω κάποια στοιχεία. Ας με καλέσει ο εισαγγελέας. 

Θα δώσω στοιχεία για πολλούς. Σε αυτά τα τρία άτομα τους στέλνω μήνυμα. Δεν έχουν σχέση με τον Απόλλωνα. Ήρθαν, είδαν το πτώμα και θέλουν να κονομήσουν. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αν δεν σταματήσουν να κυνηγάνε τον Απόλλωνα, θα πάω στον εισαγγελέα. Έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Μπαίνουν και λένε θα χάνετε 2-0. Τους παίρνουν και τα κινητά. Λένε στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους κάνουν συμβόλαια και θα πληρωθούν από αυτά τα παιχνίδια. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν το βλέπει, είναι δυνατόν; Χθεσινός είναι; 

Στο πρώτο ημίχρονο τα Γιάννενα πού ήταν δεν ήταν στο γήπεδο; Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να πούμε πράγματα με το όνομά τους. Παραπάνω να δείτε τι γίνεται, στην παραπάνω κατηγορία. Πολλές βαλίτσες. Δεν ξέρει ο Καλαϊτζίδης τι συμβαίνει; Εγώ λέω ότι ξέρει. Αγαπώ την ομάδα μου. Είχε στηθεί με έναν όμιλο Ποντίων».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM