Ο Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ το Σάββατο 28 Μαΐου διοργάνωσε το 4ο BABY CUP στο οποίο συμμετείχαν 25 σύλλογοι απ’ όλη τη χώρα με μικρούς και μικρές αθλήτριες του TAEKWONDO γεννηθέντες από το 2004 έως και το 2010.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή σ’ ένα πανέμορφο νέο κλειστό γυμναστήριο, στην περιοχή Λευκόβρυση Κοζάνης, το οποίο μάλιστα άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες του σε αθλητική διοργάνωση. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπήρξαν νικητές και χαμένοι, καθώς οι μικροί αθλητές στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα θα πρέπει να βιώσουν τον αθλητισμό σαν γιορτή. Όλοι οι μικροί ταεκβοντίστες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη αποσπώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα προπονητών και γονέων. Την εκδήλωση συμπλήρωναν και άλλα δρώμενα όπως επίδειξη ZUMBA, Body painting αλλά και για όσους επιθυμούσαν μπορούσαν να επισκεφτούν την μπουτίκ που είχε στηθεί ειδικά για την περίπτωση και να προμηθευτούν διάφορα αναμνηστικά.

dias-4

Ο ΔΙΑΣ συμμετείχε με 25 μικρούς αθλητές τους οποίους συνόδευαν ο προπονητής του συλλόγου κύριος Ανδρέας Μιμηγιάννης αλλά και τέσσερις αθλητές από την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου οι οποίοι προγύμναζαν τα μικρά τους «αδελφάκια».

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και στο Δάσκαλο και προπονητή κύριο Χρήστο Αλμασίδη για την πρόσκληση που μας έκαναν να συμμετέχουμε στην εν λόγω διοργάνωση, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο για την καθ όλα άριστη οργάνωση του 4ου BABY CUP. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ εδώ και δύο τουλάχιστο δεκαετίες πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό TAEKWONDO έχοντας αναδείξει πλειάδα πρωταθλητών Ελλάδος, Ευρώπης, αλλά και πρωταθλητών κόσμου και η αγωνιστική συνεργασία μαζί του μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να προσθέσει στην μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται στον Α.Σ. TAEKWONDO ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.