Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου αλλά και στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης .

Αρχικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είπε:

«Πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίσει ενιαία για την επόμενη μέρα. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών. Αν έχουμε διαβεβαίωση των αρχών για την ασφάλεια τους είμαστε ανοιχτοί στο να ξεκινήσουμε».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Είναι πάντως δύσκολο να ξεκινήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα γίνει ότι αποφασίσουν οι ομάδες. Εγώ τη βούληση των ΠΑΕ εκφράζω, δεν εκπρόσωπο κάποια ομάδα».

Όσο αναφορά για την αναδιάρθρωση σημείωσε: «Όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν αποφασίσει η κυβέρνηση να στηρίξει την επόμενη ημέρα συζητάμε τα πάντα».

Για την οικονομική στήριξη της ΦΙΦΑ, σχολίασε: «Φυσικά δικαιούμαστε στήριξη».

Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL ανέφερε: «Τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν μετά την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. και την επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη την Τρίτη (28/4). Αναμένουμε το ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ περιμένουμε και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».

Πηγή: liganews.gr