Την είδηση ότι… δεν βγήκε είδηση δημοσιοποίησε σε ανακοίνωσή της η Super League 2 και Football League μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Υφ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Οι δύο πλευρές θα τα πουν αναλυτικά τις επόμενες μέρες, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα που είναι προς συζήτηση, όπως τα τηλεοπτικά και η αναδιάρθρωση. Για το θέμα των τηλεοπτικών της φετινής χρονιάς γίνεται προσπάθεια να δοθούν οι δύο τελευταίες δόσεις, μιας και η διακοπή οφείλεται στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, ενώ δυσοίωνο είναι το τηλεοπτικό μέλλον των κατηγοριών από την ΕΡΤ, που δύσκολα θα παραμείνει στο προϊόν, με μοναδική χορηγική λύση πλέον τις στοιχηματικές εταιρείες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή της Επταμελούς Επιτροπής της SL2-FL, αποτελούμενης από τον πρόεδρο της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Ιάλυσος, Τρίκαλα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η 7μελής επιτροπή παρέθεσε τους προβληματισμούς της για την επόμενη ημέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον Υφυπουργό, ο οποίος τους άκουσε και ζήτησε να ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη –μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού- όπου θα κατατεθούν πλέον επίσημες προτάσεις για τα μέτρα στήριξης και το αύριο των διπργανώσεων.

Νωρίτερα ο κ. Αυγενάκης είχε κάνει το εξής tweet