Ο Υφ. Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα ότι από τις 5 Μαΐου οι παίκτες της Super League 1 με αυστηρούς υγειονομικούς όρους θα επιστρέψουν σε προπονήσεις που θα αποτελούνται από γκρουπ 6-8 ατόμων, ωστόσο δεν ανέφερε κάτι για τη Super League 2.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν ο πρώτος που αντέδρασε ανακοινώνοντας ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, μιας και αυτός ή κάποια άλλη ομάδα της Β’ κατηγορίας θα κληθεί να παίξει μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον 13ο της Super League 1. Μάλιστα στον Απόλλωνα λένε ότι από 5/5 επιστρέφουν κι εκείνοι στο γήπεδο.

Ωστόσο οι όποιες αποφάσεις προφανώς δεν θα είναι μεμονωμένες, αλλά συνολικές, γι’ αυτό και τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 14:00 προγραμματίστηκε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 2, ώστε να αποφασιστεί πότε θα επιστρέψουν στην προπονητική δράση οι ομάδες, μιας και ακόμα το σενάριο της αναδιάρθρωσης δεν είναι προχωρημένο. Μέχρι τις τελικές αποφάσεις, όμως, οι παίκτες θα μπορούσαν να προπονούνται και αυτό φαίνεται ότι θα αποφασίσουν τη Δευτέρα οι ομάδες να ζητήσουν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε νέα τηλεδιάσκεψη που θα έχουν μαζί του την επόμενη εβδομάδα.