Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Κυριακή το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής ο νέος της πρόεδρος, Γιώργος Μπάρλος, καθώς και οι νομικοί σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας. Κύριο θέμα ήταν βέβαια η επόμενη μέρα της Παναχαϊκής και τα διαδικαστικά θέματα μεταβίβασης των μετοχών, όμως υπήρξε και μία τοποθέτηση του κ. Μπάρλου, ενδεικτική των προθέσεων για το υπόλοιπο της σεζόν της Super League 2.

Στην Παναχαϊκή διαβλέπουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουν κάτι, ακόμα κι αν έμπαιναν στα πλέι-οφ, οπότε δεν υπάρχει γι’ αυτούς λόγος να συνεχιστεί η σεζόν.

Ειδικά για το κομμάτι του πρωταθλήματος ο κ. Μπάρλος είπε:

“Αναφορικά με το πρωτάθλημα, πήραμε μία πρωτοβουλία στην Super League 2 έτσι ώστε να γίνει μία σύσκεψη την Τετάρτη (20/5) στην Αθήνα, για να δώσουμε μία κοινή απόφαση οι 12 ΠΑΕ η οποία θα μεταβιβαστεί στον Υπουργό για να μας λύσει ή να μας δέσει. Αυτή τη στιγμή τρέχουν τα έξοδα της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε και εμείς το τι μέλλει γενέσθαι. Έσοδα δεν υπάρχουν, αλλά τρέχουν τα έξοδα. Εμείς νομικά αυτή τη στιγμή είμαστε στον αέρα.

Περιμένουμε και πιστεύουμε ότι ο Υπουργός θα πράξει βάση της λογικής και αυτό θα μεταβιβάσουμε στον κ. Λεουτσάκο για να οργανωθούμε και να κερδίσουμε όλο αυτό το χρόνο στήνοντας την ομάδα της νέας σεζόν.

Δεν θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι υπέρ μας να σταματήσει. Ήμασταν εκτός στόχων και θα έχουμε ένα όφελος οικονομικό αν διακοπεί το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ θα είναι μόνο ωφελημένη αν διακοπεί το πρωτάθλημα”.