image description

Επιστροφή στις προπονήσεις ναι, αλλά επανέναρξη του πρωταθλήματος αφού πρώτα εξεταστεί μια σειρά αιτημάτων, λέει η ΠΑΕ Καραϊσκάκης σε ενημέρωσή της για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2. Η ομάδα της Άρτας σε τοποθέτησή της αναφέρει ότι θα πρέπει να εξεταστούν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την ΕΡΤ, που ουσιαστικά είναι ο αιμοδότης του πρωταθλήματος, κάποια σημαντικά θέματα πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Η ΣΛ2 αιτήθηκε ομαδικές προπονήσεις με φόντο την επανέναρξη των αγώνων. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την συμμετοχή όλων των ΠΑΕ της ΣΛ2-την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Νίκος Καγιούλης – και των εκπροσώπων της Φούτμπολ Λίγκ αποφασίστηκε, να προσεγγιστεί η δυνατότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος με μια σειρά αιτημάτων, με αποδέκτες τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και το χορηγό του πρωταθλήματος την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Super League 2 – Football League:
«Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκε ομόφωνα:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2».