“Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που ζητάμε απ’ τη SL να μας παίρνει στα σοβαρά ως ισότιμους συνομιλητές, την ώρα που λέμε πως ήμαστε συνέχεια της SL να υπάρχουν φωνές για διακοπή του πρωταθλήματος” τόνισε ο εκπρόσωπος του Καραϊσκάκη Άρτας, κ. Μπέκας στην τοποθέτησή του στο σημερινό Δ.Σ. της Super League. Ο Καραϊσκάκης είναι υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος και μάλιστα πανηγυρίζει γιατί εν μέρει έγινε δεκτή η πρόταση του κ. Καγιούλη και θα μπει και το θέμα της αναδιάρθρωσης στη συζήτηση.

Η ανακοίνωση του Καραϊσκάκη:

Το Πρωτάθλημα…. Αρχίζει!

Αυτή είναι η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Super League 2 για την αναδιάρθρωση.
Εκτός απο ημερομηνία επανέναρξης – 29 Ιουνίου με την προτελευταία αγωνιστική, 4 Ιουλίου η τελευταία της κανονικής διάρκειας, – το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 πήρε απόφαση σχετικά με την αναδιάρθρωση. Θα συσταθεί επιτροπή, η οποία θα προχωρήσει σε επαφές ζητώντας την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League 1.

*Να έχει 18 ομάδες απο τη νέα σεζόν η Super League 1
*Να έχει 16 ομάδες απο τη νέα σεζόν η Super League 2
*Να έχει 14 ομάδες απο τη νέα σεζόν η Football League.

Y.Γ. Η πρόταση του Προέδρου και Μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, Νίκου Καγιούλη, είναι η Πρόταση που υιοθετήθηκε απο τη Super League 2 με μια μικρή παραλλαγή!

ΥΓ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Μπέκας “Κύριοι σοβαρευτείτε”

Η Διοργανώτρια αρχή πέραν της απόφασης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιούνη συζήτησε και για την αναδιάρθρωση.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση με πολύ ένταση, αφού αρκετές ομάδες δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα συζητήθηκε και κατέληξαν τελικά στην προ ημερών πρόταση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ, Νίκου Καγιούλη με μια μικρή παραλλαγή.
Η Ένωση προτείνει στην ΕΠΟ 18 ομάδες στη Super League 1,16 στη Super League 2 και 14 στη Football League. Υπενθυμίζουμε, πως η πρόταση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης ήταν, 16-16-16. Να τονίσουμε, πως στη σημερινή συνεδρίαση την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος, Στέλιος Μπέκας ο οποίος σε μια αποστροφή του λόγου επεσήμανε ” Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που ζητάμε απ’ τη SL να μας παίρνει στα σοβαρά ως ισότιμους συνομιλητές, την ώρα που λέμε πως ήμαστε συνέχεια της SL να υπάρχουν φωνές για διακοπή του πρωταθλήματος. Φρονώ πως πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, σχεδιασμός και επενδυτικο project αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την κατηγορία. Επιτέλους ας κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο ως τον βασιλιά των σπορ με επενδυτική μάτια κι όχι με βραχυπρόθεσμη μικροπαραγοντική ματιά. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης, δια του Προέδρου της έχει αποδείξει με την πρόταση της ποιο δρόμο θα ακολουθήσει”.