image description

Στην άποψη ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να διακοπεί οριστικά επέμεινε η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League 2, ωστόσο δηλώνει ότι σέβεται τις αποφάσεις και θα κινηθεί με βάση τα νέα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/6) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας έδωσε το παρών καθώς εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο και τον νομικό σύμβουλο Χάρη Γρηγορίου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 επέμεινε στην άποψη της περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Στο πλευρό της ομάδας μας έχοντας την ίδια άποψη ήταν ακόμα πέντε ΠΑΕ. Παρόλα αυτά όμως αποφασίσθηκε σε πρώτη φάση η διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ σέβεται απόλυτα την απόφαση που πάρθηκε και θα κινηθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Επίσης αποφασίσθηκε να συσταθεί μία ειδική επιτροπή η οποία θα έχει επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ και την ΕΡΤ και εκεί θα φανεί το κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχισθεί το πρωτάθλημα με την τήρηση φυσικά του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.