image description

Άλλη μία συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα η Super League 2 που από συσκέψεις πάει καλά, αλλά από αποφάσεις υπολείπεται κατά πολύ.

Την Δευτέρα φαίνεται ότι θα ληφθεί για μία ακόμα φορά απόφαση αν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με το εως τώρα κλίμα να δείχνει οριστική διακοπή, επικύρωση της βαθμολογίας και άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα γίνει και αναδιάρθρωση για να ανέβουν είτε ακόμα ένας είτε τρεις.

Μέχρι τη Δευτέρα, όμως, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, γιατί οι εναλλαγές απόψεων στις περισσότερες ομάδες, πλην του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν σταθερά προσανατολισμένος προς την επανέναρξη, ήταν συνεχείς.

Εν τω μεταξύ με έγγραφο που είχε αποστείλει ο γγ. Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς ενημέρωνε τα μέλη της Λίγκας ότι οι 4 εβδομάδες των προπονήσεων δεν ξεκινάνε να υπολογίζονται από την 1η Ιουνίου όπως θεώρησε η Λίγκα, αλλά από τις 15 Μαΐου, από την έκδοση της ΚΥΑ για τις προπονήσεις σε γκρουπ. Θεωρητικά δηλαδή, από Δευτέρα θα μπορούσαν να διεξαχθούν παιχνίδια. Επειδή όμως ακόμα και σήμερα οι μισές ομάδες δεν προπονούνται θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνουν έστω και οι 2 τελευταίες αγωνιστικές.

Όσον αφορά τη διευρυμένη σύσκεψη με NOVA, ΕΡΤ και Super League 1 για την αναδιάρθρωση, προφανώς θα πάει μετά τις 19/6, ώστε να εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της Super League 1.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της ‘Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

1) Ενημέρωση για την απάντηση του ΠΣΑΠ επί ερωτήματός μας
2) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη
3) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με την ΕΡΤ
4) Ενημέρωση απόφασης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για διεξαγωγή
μπαράζ μεταξύ της ομάδας Super League 1 και Super League 2
5) Ενημέρωση περί διευκρινιστικού εγγράφου του γ.γ.Α κου Μαυρωτά
6) Λήψη απόφασης περί διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος Super
League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
6) Διάφορα θέματα