Λίγο-πολύ όλοι όσοι ασχολούνταν φέτος με την Super League 2 εκτιμούσαν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί το πιο εμπορικό όνομα της κατηγορίας που έφερνε τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις και κατ’ επέκταση και τα περισσότερα έσοδα στην ΕΡΤ. Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της κατηγορίας με την ΕΡΤ για να συζητηθεί τι θα γίνει με τις δύο τελευταίες δόσεις και τι θα εισπράξουν οι ομάδες ανάλογα με το αν θα γίνουν πλέι-οφ ή όχι.

Την «είδηση» έδωσε ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΑ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Τα Χανιά ήταν στη δεύτερη θέση σε τηλεθέαση, στην ΕΡΤ, μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με βάση τα νούμερα δηλαδή που έχει η ΕΡΤ με τα παιχνίδια που είχε δείξει προ-κορωνοϊού μας ενημέρωσαν από την ΕΡΤ και αυτό ήταν για μας μια μεγάλη χαρά, ότι η δική μας ομάδα ήταν στη δεύτερη θέση σε τηλεθέαση μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα πολύ ιστορική, με πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική, με επιτυχίες σε πολλούς τομείς».

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά στη Super League 1, λογικά θα επανέλθει σε ισχύ το συμβόλαιο που είχε η ομάδα γι’ άλλα 2 χρόνια με τη NOVA. Ακούγονται, βέβαια ,σενάρια περί διάθεσης επαναδιαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών συμβολαίων από πλευράς συνδρομητικού καναλιού, όπως επίσης ακούγονται και σενάρια για ενδιαφέρον της Cosmote για το ελληνικό πρωτάθλημα ή για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Προς το παρόν το θέμα των τηλεοπτικών δεν έχει μπει στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά σίγουρα με το τέλος των πρωταθλημάτων θα έρθει και η ώρα τους.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πολύ δυνατή χορηγία για τη φανέλα του, η οποία δεν έχει να κάνει με τοπική επιχείρηση. Όταν οριστικοποιηθεί η άνοδος, θα έχουμε και τις σχετικές υπογραφές.