Με πρωτοβουλία των βουλευτών Μ. Τζούφη, Γ. Στέφου, Χρ. Μαντά, και  Γ. Καραγιάννη, διεξήχθη συνάντηση στη Γ.Γ.Α., με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή  και τον γ.γ.Α. Ιούλιο Συναδινό, με θέμα την πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα Ιωάννινα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, βάσει αντικειμενικών στοιχείων, συγκαταλέγεται μεταξύ των περιφερειών της χώρας με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές.

Ως εκ τούτου τα Ιωάννινα, όπου υπάρχει και το εποπτευόμενο από την Γ.Γ.Α. Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων  ( ΠΕΑΚΙ), κατέχουν σημαντική θέση στον εθνικό σχεδιασμό αποκατάστασης των αθλητικών υποδομών. Θα ακολουθήσουν και οι λοιπές περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί  (στέγη κολυμβητηρίου, συνθετικός χλοοτάπητας Λιμνοπούλας) και για όσα σχεδιάζονται (πλήρης ένταξη ταρτάν σταδίου Ζωσιμάδων στο ΠΔΕ 2016).

Τέλος, ειδική συζήτηση έγινε για την αποκατάσταση της εγκαταλειμμένης και λεηλατημένης εγκατάστασης του κωπηλατοδρομίου που αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την πόλη. Εντός των ημερών θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες  και προς αυτή την κατεύθυνση.