Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με έμφαση στη φυσική κατάσταση το πρωί και το απόγευμα μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις με ζέσταμα ακολούθησε δουλειά στην κυκλοφορία μπάλας, ενώ στο τέλος έγινε διπλό στο μισό γήπεδο.

Αυτό που είναι φανερό από την πρώτη κιόλας μέρα είναι το γεγονός ότι ο κ. Γιαννίκης δίνει μεγάλη έμφαση στο συνεχές πρέσινγκ και στη συνεχή κίνηση των ποδοσφαιριστών του στο γήπεδο, κάτι που βλέπαμε και πέρυσι. Και φυσικά αυτό που είναι αυτονόητο είναι οι πολλές πάσες που ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, μπορεί να μην έχουμε ανακοινώσεις ακόμα, αλλά τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες αυτό βοηθάει να γίνονται οι προπονήσεις χωρίς πολλές παρεμβάσεις του προπονητή για οδηγίες, αφού όλοι γνωρίζουν επακριβώς τους ρόλους τους. Ήταν χαρακτηριστική η ευκολία σήμερα δημιουργίας φάσεων, όπως θα δείτε πιο κάτω και στο βίντεο της προπόνησης. Σταδιακά, όμως, μετά και τις τελικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση που θα ληφθούν τη Δευτέρα, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει και τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα θα αρχίσουν δουλειά, ώστε να αφομοιώσουν τις απαιτήσεις του προπονητή.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Κρίζμαν και Νάουμετς που αναμένεται να φτάσουν την Παρασκευή στην πόλη μας, ενώ ο Ξύδας έχει ένα μικρό πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι ειλημμένη η απόφαση για βελτίωση των γηπέδων σε «Ζωσιμάδες» και Πανηπειρωτικό και σήμερα συνεργάτες του συντηρητή των γηπέδων του κ. Δάλλα έκαναν αυτοψία σε «Ζωσιμάδες» και Πανηπειρωτικό. Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί έχουν συνεργασία και με εταιρεία που έχει τη συντήρηση των γηπέδων της Μπουντεσλίγκα.

Δείτε ένα βίντεο από τη σημερινή προπόνηση