Παρότι είναι άγνωστη η μορφή της επόμενης Super League 2 η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ξεκινάει τον σχεδιασμό της προκειμένου να είναι έτοιμη για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Η ομάδα της Άρτας ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων.

Η ανακοίνωση:

Λίγες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές για την επόμενη σαιζόν.

Πρόκειται για τον 28χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, Νίκο Παπανίκου, τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, Αλέξανδρο Τσούτση και τον 28χρονο εξτρέμ, Νίκο Γυφτοκώστα.

Παρά το γεγονός πως η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει ακόμη, ούτε για τον αριθμό των ομάδων, ούτε για τη διάρθρωση των κατηγοριών κάτω από τη ΣΛ1, οι επιτελείς της ομάδας εργάζονται για τη στελέχωση της ομάδας χωρίς κανείς να γνωρίζει τα έσοδα.

Την Παρασκευή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Νίκος Καγιούλης θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης στην έκτακτη συνεδρίαση του φορέα της κατηγορίας, όπου θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα, μετά την απόφαση της ΣΛ1 να ισχύσει η περσινή προκήρυξη της μεγάλης κατηγορίας.