Δύο μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Καραϊσκάκη Άρτας βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο Covid-19 που πραγματοποίησε η ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν άμεσα σε 14ημερη απομόνωση και η ΠΑΕ προχώρησε σε απολυμάνσεις αποδυτηρίων.
Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά προς το παρόν η κυβέρνηση δεν το έχει εντάξει στα πρωταθλήματα που θα διεξάγονται απρόσκοπτα.
Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:
Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 2 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.
Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων όπως και του βοηθητικού στην Βλαχέρνα.
Τα 2 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή