Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καραϊσκάκης Άρτας στο γήπεδο της Αγυιάς επί της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής της Super League 2, μένοντας στο τελικό σκορ 2-2.
Ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια από τον Χρήστο Μαραθωνίτη στο 10′ για το 0-1, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Ντόνι Φαν Ίπερεν σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.
Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιούση σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Καραϊσκάκης πήρε “κεφάλι” στο σκορ σε 1-2 με τον Μαραθωνίτη να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 68ο λεπτό.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη λήξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου  με τον Κουσκουνά να γράφει το τελικό 2-2.
Κίτρινες: Μουστακόπουλος – Δεινόπαπας, Μπουργάνης
Διαιτητής: Τσουκαλάς
Bοηθοί: Μπουρζοβίτης – Τριαντάφυλλος
4ος: Μπαϊρακτάρης
Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος) : Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος (Αποστολόπουλος) , Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (Ανάκογλου), Μουστακόπουλος (Τσερούτι), Μασούρας (Κουσκουνάς), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης
Καραϊσκάκης Άρτας (Βασίλης Αργυρίου): Μπουργάνης (16), Παπανίκου (24), Τάμπας (22) -Κόκας (33), Γιαννιώτης (5), Van Iperen (3), Rubanguka (6) – Δερμιτζάκης (14), Lovric (95), Νταλακούρας (8) – Κορέλας (19), Δεινόπαπας (10) – Γαλεάδης (7), Μαραθωνίτης (17) – Τσούτσης (44) , Δούμτσιος (9)