Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” δεν ήταν στα καλύτερά του και ένας ακόμα αγώνας με βροχή (σ.σ. ο 6ος από την αρχή του χρόνου), έστω κι αν αυτή σταμάτησε γύρω στις 15:30, θα το επιβάρυνε ακόμα περισσότερο και μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσει να αποκατασταθεί, έστω για το ματς με τον ΟΦΗ, μιας και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήδη ορίστηκε για το Περιστέρι τη Δευτέρα στις 17:15.

Παρ’ όλα αυτά, αγώνες στα Γιάννενα έχουν γίνει σε πολύ χειρότερους αγωνιστικούς χώρους, όπως έχουν γίνει και με καταρρακτώδη βροχή. Μάλιστα αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι διαιτητές δεν ακολούθησαν το τυπικό σκέλος που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν βγήκαν δηλαδή στον αγωνιστικό χώρο με μπάλα για να διαπιστώσουν ότι ούτε πρόβλημα αναπήδησης υπήρχε ούτε κολλούσε στη λάσπη ούτε μεγάλωνε η περιφέρειά της. Το μόνο δύσκολο ήταν ότι ο αγωνιστικός χώρος ενδεχομένως να γλιστρούσε λίγο περισσότερο λόγω λάσπης.

Κι ενώ ο διαιτητής επικαλέστηκε τη σωματική ακεραιότητα των παικτών για την αναβολή, ο ίδιος και οι βοηθοί του έκαναν ζέσταμα κατά μήκος του πιο επιβαρυμένου κομματιού του γηπέδου και όχι σε κάποιο πιο καθαρό!

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Προπόνηση ο ΠΑΣ στους “Ζωσιμάδες”

Μετά την απόφαση για αναβολή, η οποία προκάλεσε τον εκνευρισμό Χριστοβασίλη και Γιαννίκη, η ομάδα του ΠΑΣ βγήκε στο γήπεδο και έκανε μία μίνι προπόνηση στον “υποτιθέμενο” επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Παναθηναϊκός επέλεξε να κάνει τρέξιμο στο ταρτάν.